• امروز سه شنبه, 31 ارديبهشت 1398 - Tue 05 21 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت فاطمه ی زهرا(س) و روز زن

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵گناباد در این مراسم که با حضور ریاست ، سرپرست منطقه و جمعی از پرسنل مرکز اورژانس ۱۱۵گناباد و به مناسبت ولادت حضرت فاطمه ی زهرا (س) و روز زن برگزار گردید از همکاران زن شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵گناباد تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در ابتدای این مراسم دکتر امین زمانی نوقابی ریاست مرکز ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن گفت : جایگاه زنان در جامعه به عنوان یکی از نقش های برجسته ای است که نصیب انسان میگردد و سلامت روح و روان خانواده در دست زنان و به خصوص مادران است.

وی ضمن گرامیداشت روز زن و مقام مادر اظهار داشت : خانواده در جامعه ی اسلامی به انسان مفهوم می دهد و سلامت اجتماع در خانواده و سلامت خانواده نیز مرهون زن است.

در ادامه ی این مراسم آقای محمد حسین اسماعیل زاده سرپرست اورژانس منطقه نیز ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) گفت : میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن فرصتی بود تا از بانوان همکار این اداره تقدیر و تشکر شود.

در پایان مراسم نیز از بانوان همکار با اهداء لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود تجلیل شد.