• امروز سه شنبه, 31 ارديبهشت 1398 - Tue 05 21 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

برگزاری جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از شروع جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵گناباد دکتر امین زمانی نوقابی در این خصوص گفت:نظر به نزدیک شدن ایام پایانی اسفند ماه و چهارشنبه آخر سال و ضرورت رعایت رویکرد فرهنگی و تربیتی در برنامه ها و اقدامات مربوط به حفظ و ارتقاء سلامت جسمی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب های احنمالی مرتبط در مدرسه و جامعه،جلسات آموزشی از یک ماه قبل با هدف پیشگیری و کاهش پیامدهای حوادث چهارشنبه آخر سال در سطح مدارس شهرستان گناباد برگزار گردیده و تا اواخر سال جاری ادامه دارد.

دکتر زمانی افزود:در این طرح نکات ایمنی و پیشگیری توسط کارشناسان کار آزموده ی اورژانس در سطح مدارس شهرستان گناباد و روستاهای تابعه آموزش داده می شود.همچنین در این جلسات در مورد خطرات استفاده از مواد منفجره توضیحاتی ایراد و آموزش های لازم در زمان سوختگی و حوادث نیز به دانش آموزان داده میشود.

وی در ادامه افزود:اورژانس گناباد با ۱۵پایگاه شهری و جاده ای،یک دستگاه اتوبوس آمبولانس،بالگرد اورژانس و۱۵۰نیروی ستادی و عملیاتی به صورت ۲۴ساعته آماده ی پاسخگویی به هر نوع حادثه ی احتمالی در سطح شهرستان می باشد.

همچنین به جهت پوشش بهتر چهارشنبه آخر سال سه دستگاه آمبولانس به صورت سیار در سطح شهر گناباد آماده ی پاسخگویی به حوادث احتمالی مرتبط در شب چهارشنبه آخر سال خواهند بود.

دکتر زمانی در انتها با اشاره به اینکه بیشترین قربانیان در حوادث چهارشنبه سوری گروه سنی نوجوانان هستند بیان کرد:از مردم،خانواده ها و بویژه جوانان و نوجوانان درخواست می شود نکات ایمنی را رعایت کنند تا شاهد تکرار مشکلات و حوادث تلخ گذشته نباشیم.