• امروز چهارشنبه, 26 تیر 1398 - Wed 07 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد

برگزاری آزمون جامع فوریتهای پزشکی

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد از برگزاری آزمون جامع فوریتهای پزشکی ویژه ی تکنیسین های اورژانس ۱۱۵ گناباد خبر داد.

دکتر امین زمانی نوقابی گفت:این آزمون که به منظور سنجش سطح علمی تکنیسین های شاغل در اورژانس گناباد برگزار شد بصورت آزمون الکترونیکی و تحت وب برای پرسنل برگزار گردید.

وی همچنین افزود:منابع این آزمون دستور العمل ها و پروتکل های اعلام شده از سوی سازمان اورژانس کشور،کتاب جامع اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین کارگاههای آموزشی برگزار شده توسط کمیته ی آموزش در طول سال بوده است.

دکتر زمانی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد و بجستان گفت:نتیجه ی این آزمون بازخورد خوبی از سطح علمی پرسنل خواهد داشت و همچنین معیاری برای اولویتهای آموزشی سال آینده خواهد بود.