• امروز شنبه, 17 خرداد 1399 - Sat 06 06 2020
    • اجرای طرح هر شهروند یک اورژانس یار
    • کارگاه آموزشی فارماکولوژی در اورژانس ۱۱۵

برگزاری آزمون جامع فوریتهای پزشکی

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد از برگزاری آزمون جامع فوریتهای پزشکی ویژه ی تکنیسین های اورژانس ۱۱۵ گناباد خبر داد.

دکتر امین زمانی نوقابی گفت:این آزمون که به منظور سنجش سطح علمی تکنیسین های شاغل در اورژانس گناباد برگزار شد بصورت آزمون الکترونیکی و تحت وب برای پرسنل برگزار گردید.

وی همچنین افزود:منابع این آزمون دستور العمل ها و پروتکل های اعلام شده از سوی سازمان اورژانس کشور،کتاب جامع اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین کارگاههای آموزشی برگزار شده توسط کمیته ی آموزش در طول سال بوده است.

دکتر زمانی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد و بجستان گفت:نتیجه ی این آزمون بازخورد خوبی از سطح علمی پرسنل خواهد داشت و همچنین معیاری برای اولویتهای آموزشی سال آینده خواهد بود.