• امروز چهارشنبه, 26 تیر 1398 - Wed 07 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد

برگزاری مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد از برگزاری مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی برای پرسنل اورژانس ۱۱۵ خبر داد.

دکتر امین زمانی نوقابی در این باره گفت:با همکاری و مساعدت کمیته ی ورزش دانشگاه علوم پزشکی گناباد مرحله ی دوم آزمون آمادگی جسمانی در سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

وی افزود:این آزمون به منظور سنجش سطح آمادگی جسمانی پرسنل در سه روز متوالی از ۲۰ تا ۲۲ اسفندماه برگزار شد و سطح آمادگی جسمانی ۱۴۰ نفر از پرسنل این مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در این باره اظهار داشت:مرحله اول این آزمون در اواخر فصل پاییز امسال برگزار شد و پس از تدوین و ابلاغ برنامه تمرینی استاندارد به پرسنل،مجددا پس از سه ماه سطح آمادگی جسمانی پرسنل مورد سنجش قرار گرفت.

دکتر محمودرضا متقی در پایان افزود:این آزمون با استفاده از فاکتورهای استاندارد(پرش جفت،کشش بارفیکس،دراز و نشست،شنا،دو سرعت و دو استقامت)انجام شد.