• امروز چهارشنبه, 30 مرداد 1398 - Wed 08 21 2019
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد

عملکرد اورژانس ۱۱۵ گناباد در ایام نوروز ۱۳۹۸

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از انجام ۹۵۵ ماموریت در طرح امداد نوروزی گناباد خبر داد.

دکتر امین زمانی نوقابی با بیان این که ۹۵۵ ماموریت توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی گناباد در طرح امداد نوروزی انجام شده است گفت : از مجموع کل ماموریت های ثبت شده، تعداد ۱۷۲ مورد ماموریت ترافیکی و‌ ۷۸۳ مورد غیرترافیکی بوده است. همچنین کارشناسان مرکز پیام گناباد در این ایام به ۶۲۸۵ تماس پاسخ دادند که از این تعداد حدود ۲۰۰۰ تماس مشاوره تلفنی بوده است.

دکتر زمانی با اشاره به عملکرد مطلوب امداد رسانی اورژانس ۱۱۵ گناباد در طرح امداد نوروزی خاطر نشان کرد : از مجموع ماموریت های اورژانس ۱۱۵ گناباد دراین مدت، ۵۴۸ بیمار به بیمارستان های علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی بجستان انتقال یافتند که از این تعداد ۱۳۸ مورد از مصدومان حوادث ترافیکی بودند.

وی در ادامه گفت : کارشناسان فوریت های پزشکی در مجموع ۱۸۷ مورد درمان در محل انجام دادند که از این تعداد ۲ مورد مربوط به ماموریت های ترافیکی بوده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گناباد افزود:خوشبختانه امسال در ماموریت های انجام شده تلفات جاده ای نداشتیم که این مهم نشان از همکاری و رعایت اصول ایمنی در رانندگی توسط هموطنان عزیز بوده است.

دکتر زمانی در ادامه گفت : مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد با داشتن ۱۵ پایگاه اورژانس شهری و جاده ای و یک پایگاه اورژانس هوایی به مردم شهرستان های گناباد و بجستان خدمت رسانی کرده و با راه اندازی اورژانس هوایی گناباد نیز علاوه بر گناباد و بجستان به تمام شهرستان های تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری گناباد در جنوب استان خراسان رضوی امدادرسانی می کند.

دکتر زمانی در انتها از زحمات تمامی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد ، کارشناسان مرکز پیام ،پرسنل امداد هوایی و خلبان های پروازی که در ایام نوروز خدمت رسانی به مردم را به بودن در کنار خانواده ترجیح دادند، تشکر و قدردانی کرد.