• امروز شنبه, 02 شهریور 1398 - Sat 08 24 2019
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد

انجام ۱۲۷ماموریت توسط اورژانس هوایی گناباد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اورژانس هوایی گناباد در اولین سال فعالیت خود با انجام ۱۲۷ ماموریت، جان بیماران زیادی را نجات داده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵گناباد ، دکتر امین زمانی در نشست خبری که به مناسبت یک سال فعالیت اورژانس هوایی گناباد برگزار شد، با بیان اینکه در ۷۷ مورد، ماموریت اولیه با حضور بالگرد اورژانس هوایی در سر صحنه انجام شد، اظهار کرد: بیشترین ماموریت‌های اورژانس هوایی مربوط به حوادث ترافیکی و سکته‌های قلبی هر کدام با ۴۳ مورد و بیماران دچار سکته مغزی با ۱۴ مورد بوده است.

وی، گسترش پدهای هوایی را از برنامه‌های مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان و ابراز کرد: علاوه بر نقطه‌یابی پدهای هوایی در ۳۰ نقطه تحت پوشش دانشگاه در شهرستان‌های گناباد و بجستان، ۲۰نقطه نیز برای احداث پد در شهرستان‌های همجوار نقطه‌یابی شده که تعدادی از آنها طراحی و اجرایی گردیده است.

دکتر زمانی از اورژانس هوایی گناباد به عنوان یکی از استانداردترین پایگاه‌ها با دارابودن بالگرد اختصاصی امداد هوایی یاد کرد و افزود: این پایگاه قابلیت پوشش منطقه جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی را دارا است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۸۷ هزار تماس تلفنی با این مرکز برقرار شده، تصریح کرد: این تعداد تماس منجر به بیش از ۳۲ هزار ماموریت شده است.

دکتر زمانی به رشد ۲۵ درصدی تماس‌ های تلفنی با اورژانس ۱۱۵ در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه اشاره و تاکید کرد: بر اساس این تماس‌ها ، ۳ هزار و ۶۲۹ مورد اعزام آمبولانس صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مزاحمت‌های تلفنی و ارائه شرح حال‌ های نادرست ممکن است ارائه خدمت به نیازمندان واقعی را با چالش مواجه کند، افزود: گاهی اوقات ممکن است بر اساس یک شرح حال نامناسب، آمبولانس برای بررسی بیمار یا مصدومی به محل اعزام شود که نیاز ضروری به دریافت خدمات اورژانسی نداشته باشد و در همان لحظه به دلیل درگیر بودن آمبولانس‌ها، فرد دیگری که نیاز سریع به دریافت خدمات اورژانسی دارد، این خدمت را با تاخیر دریافت کند.

دکتر زمانی به اهمیت زمان و ثانیه‌ها در اورژانس اشاره و تاکید کرد: اورژانس ۱۱۵ برای مردم و در خدمت آنها است ولی درخواست‌های غیرضروری و بدون توجه به الزامات موجب تاخیر در امدادرسانی به نیازمندان واقعی می‌شود ، از این‌رو از عموم مردم درخواست می‌کنم تا در هنگام تماس با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵، شرح حال دقیق و مناسبی به کارشناسان این مرکز ارائه دهند.

وی با بیان اینکه سطح سواد، آموزش و تجربه پرسنل اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سطح بالایی قرار دارد ، خاطرنشان کرد: در کنار نیروی انسانی توانمند، از نظر پایگاه‌های اورژانس، آمبولانس‌ها و امکانات و تجهیزات آنها هم در وضعیت خوبی قرار داریم که این فرصت خوبی برای ارائه خدمات استاندارتر است.

در انتهای این مراسم ، دل نوشته ای که توسط آقای صادق ایزدی پیشکسوت عرصه خبرنگاری گناباد به صورت تابلو آماده شده بود،به آقای دکتر زمانی تقدیم شد. همچنین توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکترباذلی ،از کادر پروازی و کارشناسان اورژانس هوایی تقدیر بعمل آمد و در پایان در جمع اصحاب رسانه و پرسنل اورژانس ،کیک آماده شده به مناسبت سالگرد اورژانس هوایی توسط دکتر باذلی و دکتر زمانی بریده شد.