• امروز جمعه, 01 آذر 1398 - Fri 11 22 2019
    • کارگاه آموزشی فارماکولوژی در اورژانس ۱۱۵
    • تمرین میدانی زلزله در محل یخدان کوثر بیدخت
    • کارگاه دو روزه تخلیه اضطراری و اطفا حریق

پیام تبریک رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت روز فوریت های پزشکی و اورژانس

دکتر امین زمانی ، در پیامی ۲۶ شهریورماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد ، متن پیام دکتر زمانی به شرح ذیل است:

وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

و هر کس نفسی را زنده کند گویا همه مردم را زنده کرده است (سوره مائده آیه ۳۲).
    همکاران گرانقدر فوریت های پزشکی و اورژانس ۱۱۵

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید.

تلاش صادقانه، عشق ورزی به انسان ها و بهره مندی از علم و مهارت از سرمایه های ارزشمند یک تکنسین اورژانس است.

اینجانب فرارسیدن بیست و ششم شهریورماه روز ملی فوریت های پزشکی را به همکاران همیشه بیدار فوریت ها تبریک و تهنیت می گویم و از خدای مهربان برای همگان سلامتی و توفیق خدمت به هم نوعان نیازمند را خواهانم.

دکتر امین زمانی
    ریاست اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد