• امروز چهارشنبه, 01 آبان 1398 - Wed 10 23 2019
    • تمرین میدانی زلزله در محل یخدان کوثر بیدخت
    • کارگاه دو روزه تخلیه اضطراری و اطفا حریق
    • قدردانی از زحمات جناب آقای دکتر امین زمانی به مناسبت روز پزشک

دیدار فرماندار محترم شهرستان و ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با پرسنل مرکز اورژانس ۱۱۵ و اورژانس هوایی گناباد

جناب آقای مهندس قربانی فرماندار محترم شهرستان در معیت جناب  آقای دکتر باذلی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، جهت عرض تبریک روز فوریتهای پزشکی با پرسنل مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد دیدار کردند .

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد ، جناب آقای مهندس قربانی به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵ و روز فوریتهای پزشکی با پرسنل مرکز اورژانس گناباد و مرکز پیام دیدار و ضمن تبریک این روز ، از زحمات شبانه روزی پرسنل تقدیر کردند .

مهندس قربانی همچنین از طریق سیستم رادیویی بیسیم با پرسنل کشیک پایگاهها ارتباط برقرار کرده و ضمن تقدیر و تشکر ، روز فوریتهای پزشکی را نیز به آنان تبریک گفت .

در ادامه نیز فرماندار به همراه ریاست دانشگاه به دیدار پرسنل کشیک اورژانس هوایی و کادر پروازی رفته و ضمن تبریک روز فوریتهای پزشکی ، از تلاشهای کادر پروازی و پرسنل هوایی در یک سال گذشته تشکر نمودند.