• امروز چهارشنبه, 01 آبان 1398 - Wed 10 23 2019
    • کارگاه دو روزه تخلیه اضطراری و اطفا حریق
    • قدردانی از زحمات جناب آقای دکتر امین زمانی به مناسبت روز پزشک

آئین کلنگ زنی پروژه خیر ساز پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده ای در روستای سنو

دکتر امین زمانی ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از برگزاری مراسم کلنگ زنی و احداث پایگاه اورژانس جاده ای سنو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد: کلنگ احداث پایگاه اورژانس ۱۱۵ روستای سنو با حضور معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، جناب آقای دکتر مشاری ،ریاست محترم مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد، جناب آقای دکتر زمانی و تنی چند از مسئولین شهرستان و مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد و اهالی روستای سنو زده شد.

این پروژه با زیربنای ۳۰۰ متر مربع توسط خیرین نیک اندیش ، دهیاری و شورای اسلامی روستای سنو با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال احداث خواهد شد.

همچنین زمینی با زیر بنای ۹۰۰ متر مربع به ارزش یکصد میلیون ریال توسط خیرین نیک اندیش ، دهیاری و شورای اسلامی روستای سنو جهت استفاده برای پد هلی کوپتر در خروجی روستای سنو به سمت روستای نوده میر محراب تصحیح و زیرسازی شده که بزودی عملیات بتن ریزی آن انجام خواهد شد.

ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد در این مراسم با اشاره به سنت حسنه خیرین سلامت در احداث مراکز سلامت گفت: این سومین پایگاه اورژانس در شهرستان است که با هزینه کامل خیرین، همکاری مجمع خیرین سلامت، دهیاری ها و شورای اسلامی روستاها کلنگ زنی و یا به بهره‌برداری رسیده است.

دکتر زمانی با ستایش از این نگاه ارزشمند خیرین، متمکنین و مردم افزود: هزینه‌ های بالای درمان ، بیش از سقف اعتبارات اختصاصی به این مجموعه بزرگ می‌باشد و ضروری است خیرین سلامت و مردم در رفع مشکلات و مسائل پیش روی خط مقدم سلامت کشور اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه اورژانس ۱۱۵ باید در جهت رفع کاستی‌ های خود به‌ ویژه ارتقا ارائه خدمات و بروزرسانی تجهیزات پزشکی از نگاه ارزشمند خیرین بیش از گذشته استفاده نماید اظهار داشت: تلاش می‌کنیم در این شهرستان از استطاعت خیرین در جهت بهبود فضاهای سلامت و ارائه بهتر خدمات نهایت بهره را ببریم.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن اشاره به برخی از اقدامات انجام‌ شده خیرین در استان و شهرستان و با تقدیر از حسن انتخاب خیرین سلامت در انتخاب پایگاههای اورژانس جاده ای و شهری و احداث مراکزی که با سلامت مردم در ارتباط می باشد بیان کرد: هر فعالیتی که با نیت الهی انجام شود ماندگار خواهد بود و بی‌شک ساخت بنا‌هایی جهت سلامت مردم به علت داشتن آثار طولانی‌ مدت ارزشمندتر است .