• امروز پنج شنبه, 12 تیر 1399 - Thu 07 02 2020
    • اولین دوره کارگاه آموزشی مدیریت سکته حاد قلبی در مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • اجرای طرح هر شهروند یک اورژانس یار
    • کارگاه آموزشی فارماکولوژی در اورژانس ۱۱۵

اعزام تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ گناباد به مرز مهران جهت خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی

با افزایش شمار زوار اربعین حسینی و افزایش تردد در مرز مهران ، تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ گناباد با یکدستگاه آمبولانس و یکدستگاه اتوبوس آمبولانس به این مرز اعزام شد.

حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه شهرستان و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم بدرقه این کاروان با قدردانی از این اقدام خطاب به کادر اعزامی گفت: خدمت به زائرین اربعین حسینی توفیق بزرگی است که نصیب شما شده و باید قدردان آن بود.

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در این مراسم گفت: از همکاران ارجمندم در این تیم اعزامی که برای کمک به حفظ سلامت و خدمت رسانی به زائرانی که نیازمند ارائه خدمات درمانی هستند، رهسپار مرز می شوند قدردانی می نمایم و برای این عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق انجام خدمتی شایسته را دارم.

شایان ذکر است که این تیم اعزامی از ۲۱ تا ۳۰ مهرماه در مرز مهران به ارائه خدمت به زائرین حسینی خواهد پرداخت.