• امروز چهارشنبه, 02 بهمن 1398 - Wed 01 22 2020
    • کارگاه آموزشی فارماکولوژی در اورژانس ۱۱۵
    • تمرین میدانی زلزله در محل یخدان کوثر بیدخت

اجرای طرح هر شهروند یک اورژانس یار در گناباد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از اجرای طرح هر شهروند یک اورژانس یار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد، دکتر امین زمانی گفت: آموزش همگانی و ارتقاء سطح دانش مردم در حوزه سلامت یکی از رسالت های اساسنامه سازمان اورژانس کشور است، در همین راستا واحد آموزش با همکاری واحد روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از مراکز اورژانس کشور برای تمام گروه‌ های سنی و کلیه مشاغل، دوره آموزشی کمک‌ های اولیه را برگزار می کند.

وی در ادامه افزود: به همین منظور واحد آموزش و روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد در هفته گرامیداشت مقام پرستار با هدف آشنایی بیشتر کودکان با اورژانس ۱۱۵ و خدماتی که ارائه می شود، در مهدکودک های سطح شهر حاضر شده و به معرفی و آشنایی کودکان با اورژانس پرداختند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ گناباد در پایان گفت: این مرکز در کنار آموزش تخصصی پرسنل اورژانس ۱۱۵، در بحث برگزاری دوره های آموزش عمومی تحت عنوان آموزش همگانی با شعار هر شهروند یک اورژانس یار آماده ارائه خدمت به مردم می باشد.