• امروز چهارشنبه, 29 خرداد 1398 - Wed 06 19 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

اخبار حوادث

نجات جان یک کوهنورد توسط بالگرد اورژانس هوایی گناباد

یک کوهنورد که حین کوهنوردی در کوه های اطراف درب صوفه دچار حمله قلبی شده بود، با تلاش اورژانس هوایی گناباد از مرگ حتمی نجات یافت.

شش کشته و مصدوم در تصادف محور گناباد به قاین

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از وقوع تصادف دلخراش در کیلومتر ۳۵ محور گناباد به قاین خبر داد.

سه کشته و دو مصدوم در حادثه دلخراش محور گناباد به فردوس

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از کشته شدن سه نفر در حادثه دلخراش محور گناباد به فردوس خبر داد.

یک فوتی در تصادف منجر به حریق

به دنبال حادثه دلخراش تصادف خودروی پژو پارس و تریلی حمل سوخت که منجر به آتش گرفتن خودروی سواری شد،سرنشین خودرو در آتش سوخت.

جاده مرگ جان دو نفر از هموطنانمان را گرفت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از فوت دونفر از هموطنانمان در محور بجستان به فردوس در اثر تصادف خبر داد.