• امروز سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398 - Tue 04 23 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • کارگاه اورژانس هوایی با حضور دکتر سرور
    • نگرشی نو در برخورد با مصدومین تروما

اخبار حوادث

جاده مرگ جان دو نفر از هموطنانمان را گرفت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از فوت دونفر از هموطنانمان در محور بجستان به فردوس در اثر تصادف خبر داد.

مصدوم شدن نوجوان 17 ساله به خاطر بازی با مواد محترقه

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مصدوم شدن یک نفر به دنبال حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد.

امداد رسانی اورژانس 115 به مصدومان خودروی پراید واژگون شده در محور گناباد ـ قاین

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از انتقال ۴مصدوم حادثه ی واژگونی خودروی پراید در محور گناباد به قاین به بیمارستان علامه بهلول گنابادی خبر داد.

روز پرکار اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روز پرکار اورژانس هوایی گناباد با انجام ۴ سورتی پرواز در محدوده ی عملیاتی خود خبر داد.

دو حادثه ترافیکی در محورهای مواصلاتی تحت پوشش اورژانس گناباد یک کشته و دو مصدوم برجا گذاشت

واژگونی کامیونت بجستان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد از واژگونی دودستگاه کامیون و کامیونت در دو حادثه ترافیکی و انتقال مصدوم آن به بیمارستان آیت الله مدنی بجستان خبر داد.