• امروز چهارشنبه, 26 تیر 1398 - Wed 07 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد

روز پرکار اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روز پرکار اورژانس هوایی گناباد با انجام ۴ سورتی پرواز در محدوده ی عملیاتی خود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ گناباد دکتر امین زمانی نوقابی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این خصوص گفت:بالگرد اورژانس هوایی گناباد با چهار سورتی پرواز امروز مورخ ۱۰اسفند ماه ۹۷ یکی از پرکارترین روزهای کاری خود را تجربه و رکورد تازه ای را در انتقال هوایی شهرستان رقم زد.

انتقال ۲ مصدوم بدحال تصادف امروز در محدوده ی خراسان جنوبی،انتقال بیمار مشکوک به سکته ی مغزی از شهر یونسی و در نهایت پرواز جهت انتقال بیمار قلبی از توابع روستای گیسور آمار امروز پروازهای اورژانس هوایی گناباد بود.

دکتر زمانی افزود:حضور بالگرد اورژانس باعث شده که مدت زمان رسیدن مصدومین به بیمارستان در کمترین زمان ممکن اتفاق بیفتد که این مهم یکی از اهداف اصلی و رسالت های اورژانس هوایی است.

وی در ادامه از زحمات تمام پرسنل شاغل در اورژانس ۱۱۵ و همچنین پرسنل اورژانس هوایی و کادر پروازی تشکر کرد.