• امروز سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398 - Tue 04 23 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • کارگاه اورژانس هوایی با حضور دکتر سرور
    • نگرشی نو در برخورد با مصدومین تروما

مصدوم شدن نوجوان 17 ساله به خاطر بازی با مواد محترقه

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مصدوم شدن یک نفر به دنبال حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد، دکتر امین زمانی نوقابی گفت :متاسفانه امسال شاهد مصدوم شدن یک نوجوان 17 ساله بخاطر بازی با ترقه و مواد منفجره بودیم.این نوجوان که از ناحیه دست دچار جراحت جزئی شده بود، پس از بررسی توسط کارشناسان اورژانس 115 ،اقدامات اولیه درمانی برای وی انجام شد.

وی با بیان اینکه در سالهای اخیر حوادث چهارشنبه آخر سال در شهرستان گناباد به حداقل رسیده است افزود: هر ساله از اوایل اسفند ماه به همت کارشناسان آموزش مرکز اورژانس 115 ،کلاسهای آموزشی در سطح مدارس با هدف آشنایی دانش آموزان با خطرات احتمالی کار با مواد منفجره برگزار میشود که این اقدام مهم سهم بسزایی در کاهش حوادث داشته است.