• امروز چهارشنبه, 30 مرداد 1398 - Wed 08 21 2019
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد

مصدوم شدن نوجوان 17 ساله به خاطر بازی با مواد محترقه

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مصدوم شدن یک نفر به دنبال حوادث چهارشنبه آخر سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد، دکتر امین زمانی نوقابی گفت :متاسفانه امسال شاهد مصدوم شدن یک نوجوان 17 ساله بخاطر بازی با ترقه و مواد منفجره بودیم.این نوجوان که از ناحیه دست دچار جراحت جزئی شده بود، پس از بررسی توسط کارشناسان اورژانس 115 ،اقدامات اولیه درمانی برای وی انجام شد.

وی با بیان اینکه در سالهای اخیر حوادث چهارشنبه آخر سال در شهرستان گناباد به حداقل رسیده است افزود: هر ساله از اوایل اسفند ماه به همت کارشناسان آموزش مرکز اورژانس 115 ،کلاسهای آموزشی در سطح مدارس با هدف آشنایی دانش آموزان با خطرات احتمالی کار با مواد منفجره برگزار میشود که این اقدام مهم سهم بسزایی در کاهش حوادث داشته است.