• امروز چهارشنبه, 29 خرداد 1398 - Wed 06 19 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

همکاری اورژانس 115 گناباد در برگزاری مانور زلزله و ایمنی

Manovr-Zelzele با هدف ارتقای آمادگی در مواقع بحرانی، کارشناسان معاونت بهداشت و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مانور زلزله و ایمنی شرکت کردند.

در گرامیداشت 8 آذرماه، روز ایمنی در برابر زلزله، به همت آموزش و پرورش و فرمانداری گناباد و با همکاری هلال احمر، نیروی انتظامی، معاونت بهداشت و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و سایر ادارات و دستگاه‌های امدادرسان، مانور منطقه‌ای آمادگی در برابر زلزله در مدرسه دخترانه محمودیه گناباد برگزار شد.

حامد قربانی، فرماندار گناباد و جمعی از مسئولین شهرستان نیز ضمن بازدید از فعالیت‌ تیم‌های عملیاتی اعزامی به مانور، از نحوه انجام اقدامات و حضور موثر تیم‌های شرکت کننده، قدردانی نمود.
    یادآور می‌شود؛ پرسنل اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم با حضور در این مانور، با امدادرسانی به مصدومان فرضی، آمادگی خود را به نمایش گذاشتند.