دو حادثه ترافیکی در محورهای مواصلاتی تحت پوشش اورژانس گناباد یک کشته و دو مصدوم برجا گذاشت
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در یکشنبه, 19 شهریور 1396 07:29
- بازدید: 308
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد از واژگونی دودستگاه کامیون و کامیونت در دو حادثه ترافیکی و انتقال مصدوم آن به بیمارستان آیت الله مدنی بجستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ گناباد دکتر باذلی درباره این دو حادثه گفت : مورد اول در ساعت ۷:۵۵ صبح جمعه هفدهم شهریورماه ۱۳۹۶ به دنبال واژگونی یک دستگاه کامیون در کیلومتر۲۵ محور بجستان - بردسکن سریعا اکیپی از اورژانس ۱۱۵ سردق به محل اعزام شد که درکمتر از ۵ دقیقه آمبولانس به محل حادثه رسید که هنگام رسیدن آمبولانس راننده کامیون که آقایی۳۵ ساله بود بعلت آسیب شدید سرو اندام داخل ماشین فوت کرد.
همچنین در حادثه دومکه ساعت ۸:۰۹ امروز جمعه در کیلومتر ۲۲ محور بجستان - فیض آباد به وقوع پیوست بدنبال واژگونی کامیونت سریعا اکیپی از پایگاه اورژانس بجستان به محل اعزام شد که هنگام رسیدن به محل حادثه دو مصدوم این حادثه که خانمی ۵۳ ساله بود با اسیب دست و صورت به بیمارستان آیت الله مدنی بجستان منتقل شد و راننده که اقایی ۵۴ ساله بود دچار آسیب جزئی شده بود رضایت به انتقال نداد.
رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباددر پایان به افزایش حوادث ترافیکی در شهریورماه اشاره کرد و از شهروندان خواست حتما نکات ایمنی را دررانندگی رعایت کنند.
روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد