• امروز شنبه, 02 شهریور 1398 - Sat 08 24 2019
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد

گزارش تحلیلی حوادث جاده ای گناباد وبجستان در فروردین ماه 1395

reje motori 8  جهت مشاهده گزارش تحلیلی حوادث جاده ای در فروردین ماه 1395 در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد به ادامه مطلب مراجعه کنید .

18 مورد از حوادث رانندگی در فروردین ماه واژگونی خودرو بوده است .

در بررسی انجام شده در فروردین ماه امسال تعداد 19 مورد حادثه ترافیکی در محورهای مواصلاتی گناباد و بجستان به وقوع پیوست که نکته حائز اهمیت این بود که از این تعداد 18 مورد واژگونی خودرو بوده است .

ساعات پرحادثه در شبانه روز

در میانگین زمانی بعمل آمده از حوادث رانندگی در طول 24 ساعت شبانه روز مشخص شد که بیشترین ساعاتی که تصادف رخ داد بین ساعات 10-7  و14-12  و نیز 23-21  می باشد .

30 کیلومتری ورودی شهر پرحادثه ترین محل :

در بررسی محل های واژگونی خودروها در این ایام مشخص شد که بیشترین حوادث در 30 کیلومتری ورودی شهر بوده است که از این رو محور بجستان فیض آباد با 3 واژگونی و بیشترین مصدوم پرحادثه ترین نقطه بود.

بیشترین مصدوم در یک حادثه رانندگی :

یکی از موارد واژگونی که در ایام فروردین ماه 95 تعداد زیادی مصدوم در بر داشت واژگونی پراید در محور بجستان بود . این حادثه در 21 فروردین و در کیلومتر یک محور بجستان زین آباد به وقوع پیوست که درآن بدنبال واژگونی یکدستگاه پراید 7 مصدوم آن توسط آمبولانسهای اورژانس بجستان و زین آباد بهد بیمارستان آیت الله مدنی بجستان منتقل شدند.

واژگونی پراید 7 مصدوم

عملکرد خوب پرسنل اورژانس 115 گناباد در یک ماموریت موجب تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاون ایشان شد .

در دومین روز ازفروردین 95 در ساعت 21:00 بدنبال واژگونی یکدستگاه 206 در محل سه راهی نوغاب و آتش سوزی خودرو در حالی که 5 مصدوم به همراه داشت آمبولانس اورژانس 115 نوغاب در کمتر از یک دقیقه در صحنه حضور یافت و توسط تکنسین های اورژانس آتش مهار می شود و مصدومین باکمک تکنسین های اورژانس امامت به روش خارج سازی سریع از خودرو خارج و بعد از انجام اقدامات درمانی 3 مصدوم در محل درمان سرپایی و 2 مصدوم دیگر به بیمارستان 15 خرداد بیدخت منتقل شدند.

132x187-equal images akhbar 1394 Esfand Dr-Ahmadi.Tasliyat-vaez

دکتر محمدپور

سرعت عمل تکنسین های اورژانس 115 گناباد در این حادثه موجبات تحسین رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاون ایشان را به همراه داشت و از تکنسین های این ماموریت با اهدا لوح ، تقدیر بعمل آمد .

اولین واژگونی امسال در همان ساعات اولیه تحویل سال

اولین حادثه رانندگی در گناباد در سال 95 در کیلومتر 12 محور گناباد-کاخک به وقوع پیوست . ساعت 9:52 بدنبال واژگونی یکدستگاه سمند سریعا آمبولانس اورژانس 115 کاخک به محل اعزام شد که مصدوم این حادثه که خانمی 20 ساله بود و دچار آسیب گردن و دست شده بود تحت مراقبت به بیمارستان 15 خرداد بیدخت منتقل گردید.

photo 2016-03-20 14-54-40

تنها یک فوتی در محل در حوادث رانندگی فروردین ماه

این حادثه مربوط می شود به 21 فروردین ماه 1395 در ساعت 14:00 بدنبال انحراف از جاده و واژگونی یکدستگاه خودروی پراید در کیلومتر یک محور سنو به روستای فودنجان کام زوج جوان تلخ شد . و خانمی 27 ساله راننده خودرو بعلت شدت آسیب وارده به سر در صحنه حادثه قبل از رسیدن آمبولانس اورژاتس سنوفوت کرد .

واژگونی سنو فودنجان

صحبت های رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی گناباد در خصوص حوادث رانندگی فروردین ماه 95

دکتر باذلی اشاره کرد در نخستین ماه از سال جمعا 47 مصدوم در حوادث رانندگی مورد ارزیابی و مراقبت قرار گرفتند و توسط آمبولانس های اورژانس 115 به بیمارستان های 15 خرداد بیدخت و آیت الله مدنی بجستان منتقل شدند.

dr.bazeli

وی افزود : خستگی ، خواب آلودگی ، صحبت با تلفن همراه و حواس پرتی ، یکنواختی مسیر ، عرض کم جاده های منتهی به روستاها از عوامل مهم خطرساز واژگونی خودرو بوده است .

رئیس اورژانس 115 گناباد در پایان بعنوان راهکار پیشنهادی در کاهش اینگونه حوادث افزود : بدلیل اینکه بیشترین واژگونی ها در 30 کیلومتری ورودی شهر گناباد و بجستان صورت می گیرد رانندگان وسایل نقلیه می توانند در محل هایی که برای استراحت و توقف در طول مسیر تدارک دیده شده دقایقی استراحت کنند و سپس به ادامه مسیر بپردازند .

وی همچنین از نصب تابلوها و بنرهای هشداردهنده و یا تابلوهایی با پیام های ترافیکی در 30 کیلومتری ورودی شهرها بعنوان راهکار پیشنهادی جهت کاهش حوادث رانندگی ازقبیل واژگونی خودرو در محورهای مواصلاتی گناباد و بجستان اشاره کرد .

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد