• امروز چهارشنبه, 26 تیر 1398 - Wed 07 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد

برگزاری جلسه کمیته مرکزی روابط عمومی های اورژانس کشور

saberi  رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در جلسه کمیته مرکزی روابط عمومی های اورژانس کشور گفت: دستورالعمل جامع اجرائی اورژانس پیش بیمارستانی به زودی به مراکز ارسال میشود تا از برخوردهای سلیقه ای جلوگیری شود.

دکتر امین صابری نیا در جلسه کمیته مرکزی روابط عمومیهای اورژانس ۱۱۵ کشور گفت: سختی کار تکنسینهای اورژانس۱۱۵ بر هیچ کس پوشیده نیست و هر کس توان خدمت در این مجموعه زحمت کش را ندارد.

وی صبح چهارشنبه مورخه ۱۳۹۵/۰۳/۱۲ در بین کمیته مرکزی روابط عمومیهای اورژانس ۱۱۵ گفت: تلاشهای خود را برای ایجاد ۱۵ پایگاه اورژانس هوائی را در کشور انجام میدهیم و جذب ۳۸۰۰ نیروی انسانی با الویت فارغ التحصیلان فوریتهای پزشکی در دستور کار است.
    وی ادامه داد: برنامه ای نیز در شهریور امسال برای تقدیر از خدمات کارکنان اورژانس ۱۱۵ انجام خواهد شد.
    رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در ادامه گفت: روابط عمومی ها بازوان هر سیستم هستند و مدیران مراکز با حمایت از این بازوان به راحتی می توانند اهداف سازمان را به مردم نشان دهند.

وی ادامه داد: آمبولانس های خریداری شده که بزودی به سیستم وارد میشوند, دارای امکانات به روزی است که رضایتمندی ارباب رجوع را در پی خواهد داشت .
    دکتر صابری نیا گفت: رتبه بندی پرسنل در چند ماه اخیر انجام خواهد شد , که با هدف بالا بردن مهارت است و همین مهارت تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ است که آنان را از دیگر پرسنل درمانی متمایز میکند و هرکس توان خدمت در این سیستم را ندارد.
    در ادامه جلسه آقای محمدزاده مسئول سامانه ۱۵۹۰ ضمن ارائه مطالب در مورد این سامانه به ورود روابط عمومیها و بررسی سامانه پیشنهادات و انتقادات در مراکز خود گفت و اعلام کردند, مطمئنا روابط عمومی ها عاملان اصلی کاهش انتقادات و رفع مشکلات خواهند بود .
    خانم علیپور مسئول روابط عمومی اورژانس کشور در خاتمه گفت: نظر ریاست اورژانس کشور مبنی بر برگزاری جلسات مدون کمیته مرکزی روابط عمومیها بوده و بایستی کاستیهای روابط عمومی ها برطرف گردد.