• امروز چهارشنبه, 02 اسفند 1396 - Wed 02 21 2018
    • گزارش تصویری جشن روز پرستار
    • کارشناسان مرکز پیام اورژانس 115 گناباد در 9 ماهه امسال 50 هزار تماس اورژانسی را پاسخ داده اند.
    • رونمایی از نرم افزار اورژانس 115
    • نشست رئیس سازمان اورژانس با امام جمعه گناباد

بازدید سرزده معاون اجرایی اورژانس کشور از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

174x197-equal images -----معاون اجرایی اورژانس کشور به صورت سرزده از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی،بیمارستان 15 خرداد و دو پایگاه اورژانس جاده ای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جعفر میعادفر معاون اجرایی اورژانس  کشور صبح امروز، دوم فروردین‌ماه، با حضور در شهرستان گناباد، از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، بخش اورژانس بیمارستان 15 خرداد، محل استقرار اتوبوس آمبولانس و پایگاه های اورژانس جاده ای عمرانی و نجم آباد بازدید کرد.

دکتر معیادفر در این بازدیدها، که دکتر احمدی رئیس دانشگاه، دکتر باذلی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، مدیر روابط عمومی و رئیس دفتر ریاست دانشگاه هم حضور داشتند ضمن تبریک سال نو به پرسنل اورژانس، از نزدیک روند خدمت رسانی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد را مورد ارزیابی قرار داد.
    وی در پایان این بازدید سه ساعته با اشاره به بازدیدهای انجام گرفته گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد تمام تلاش خود را انجام داده است تا خدمات خود را در ایام نوروز به بهترین نحو ارائه نماید.
    معاون اجرایی اورژانس کشور افزود: اینکه رئیس دانشگاه، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، رئیس و مدیران بیمارستان و ... در ایام تعطیلات نوروز در منطقه حضور دارند نشان دهنده سعی و تلاش برای ارائه بهترین شکل خدمت به مردم است.
    دکتر میعادفر روند خدمت رسانی و نتیجه ارزیابی خود را از این بازدید مطلوب ارزیابی کرد.
    وی در خصوص فعالیت های اورژانس در ایام سپری شده از تعطیلات نوروزی نیز گفت: از 25 اسفندماه سال گذشته تا به امروز حدود 60000 ماموریت توسط اورژانس در کشور انجام شده است که از این تعداد حدود 13000 ماموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده است که 11000 مورد آن منجر به انتقال مصدوم به بیمارستان ها شده است.
    معاون اجرایی اورژانس کشور رعایت اصول رانندگی و توقف برای استراحت در مسیرهای طولانی را دو عامل مهم در کاهش حوادث رانندگی دانست و ابراز امیدواری کرد مسافران نوروزی با رعایت این نکات، سفری سالم را تجربه کنند.

برای دیدن تصاویر لطفا اینجا کلیک نمایید