• امروز سه شنبه, 31 ارديبهشت 1398 - Tue 05 21 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

قدردانی معاون فرماندار بجستان از راه‌اندازی اورژانس هوایی

ماسدی معاون فرماندار بجستان معاون فرماندار شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همچنین دکتر بنایی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی قدردانی کرد.

حسین اسدی در نشست هم اندیشی ایمنی و امنیت در عملیات امداد هوایی به نیابت از مردم شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر بنایی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی در این منطقه قدردانی کرد.
    وی در ادامه با اشاره به اهمیت پیشگیری و سرعت در امدادرسانی در زمان بحران‌ها، بر لزوم حفظ و تقویت آمادگی همه دستگاه‌های امدادرسان تاکید کرد.
    اسدی با اشاره به اینکه 21 نوع گسل فعال در استان خراسان رضوی قرار دارد، اظهار کرد: افزون بر پنج هزار نفر در شهرستان بجستان با همکاری هلال احمر، آموزش کمک‌های اولیه را کسب کردند.
    وی تصریح کرد: محور بجستان ـ بردسکن یکی از محورهای پرترافیک و حادثه‌خیز در منطقه است که نیاز به توجه جدی مسوولین دارد.