• امروز چهارشنبه, 26 تیر 1398 - Wed 07 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور
    • کارگاه توانمند سازی پرسنل مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد

قدردانی معاون فرماندار بجستان از راه‌اندازی اورژانس هوایی

ماسدی معاون فرماندار بجستان معاون فرماندار شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همچنین دکتر بنایی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی قدردانی کرد.

حسین اسدی در نشست هم اندیشی ایمنی و امنیت در عملیات امداد هوایی به نیابت از مردم شهرستان بجستان از تلاش‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکتر بنایی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی در این منطقه قدردانی کرد.
    وی در ادامه با اشاره به اهمیت پیشگیری و سرعت در امدادرسانی در زمان بحران‌ها، بر لزوم حفظ و تقویت آمادگی همه دستگاه‌های امدادرسان تاکید کرد.
    اسدی با اشاره به اینکه 21 نوع گسل فعال در استان خراسان رضوی قرار دارد، اظهار کرد: افزون بر پنج هزار نفر در شهرستان بجستان با همکاری هلال احمر، آموزش کمک‌های اولیه را کسب کردند.
    وی تصریح کرد: محور بجستان ـ بردسکن یکی از محورهای پرترافیک و حادثه‌خیز در منطقه است که نیاز به توجه جدی مسوولین دارد.