• امروز دوشنبه, 23 مهر 1397 - Mon 10 15 2018
    • کارگاه اورژانس هوایی با حضور دکتر سرور
    • کارگاه اورژانس هوایی برای پرسنل بیمارستان علامه بهلول

پیام تبریک دکتر کولیوند بمناسبت روز فوریت های پزشکی و اورژانس

به گزارشروابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛دکتر پیرحسین کولیوند، سرپرست سازمان اورژانس کشور به مناسبت روز ملی «فوریت‎های پزشکی و اورژانس» طی نامه ای به همکاران خود در سازمان پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

“وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا”
    همکاران جهادگرو گرانقدر سازمان اورژانس كشور
    با سلام واحترام
    به لطف و عنايت خداوند متعال وتحت مديريت وزيري جهادگر و پرتلاش ودلسوز وخادم ملت عزيز و شريف ميهن اسلاميمان به بهانه چهل و سومين سالگرد تاسیس اورژانس 115 به تکریم وتمجيد اراده های استواری برمی خیزیم که وجودشان برای سلامت جامعه یک نعمت الهي است و برکات خدمتشان برای همیشه در ذهن مردم مهربان وقدرشناسمان ماندگار خواهد بود. برخود می بالیم که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه‌ی توانایی و دانایی توشه گرفته ازدين مبين اسلام ، عِرق ملّی وحس نوع دوستي  در سودای تأمین سلامت انسان‌ها همّت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند. و از اين‌که با سعه‌ی صدر و حُسن خلق و به پشتوانه‌ی دانش روز با همّت و تلاش جدی و با مهارت و دقّت نظر نسبت به مداوا در نهايت فرهيختگی و هوشمندی اهتمام ورزيده ايد بي نهايت متشكرم.
    بي شك تلاش صادقانه، عشق ورزی به انسان ها و بهره مندی از علم و مهارت از سرمایه های ارزشمند یک تکنسین سازمان اورژانس كشور است.ودر شرايط كنوني با افزایش سوانح ، حوادث و بلایا بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می شود .شما تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضرشده وحاضر می شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید که خود نشان از اهمیت والای خدمت ارزشمندتان و جایگاه رفيع اورژانس ۱۱۵ می باشد .لذا لازم است برای ارائه خدمت شایسته به گیرندگان خدمت ، همواره خود را به دانش روز ، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه ای آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن بعنوان فرشتگان نجات ، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگی دوباره را براي مددجويانمان به  ارمغان آوریم . بدیهی است کوشش جهادگرانه شما عزیزان در این عرصه موجب پیشرفت روزافزون و شکوفایی این جلودار عرصه خدمت سلامت به مردم عزيزمان بوده است .
    در کمال ادب و ارادت از زحمات خالصانه  و ماهرانه‌ی وبدون انتظارات مادي شما نهايت تقدیر و تشکر را دارم.  امید است با استعانت از خداوند متعال وبهره گيري از رهنمودهاي مقام معظم رهبري ونيز تحت امر وزيرمحترم ومهربان وبي نظيرمان با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریّت و تا بی‌کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم وهمچنين نجات جان مردم غيورمان ، سرآمد باشیم.
    سرپرست سازمان اورژانس كشور