• امروز سه شنبه, 03 ارديبهشت 1398 - Tue 04 23 2019
    • نشست خبری مسئولین اورژانس ۱۱۵ گناباد با خبرگزاری ایرنا
    • جلسات آموزش نکات پیشگیری و کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال
    • تقدیر از بانوان شاغل در مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن
    • مراسم تکریم و معارفه ی مسئول منطقه اورژانس گناباد
    • مرحله دوم آزمون آمادگی جسمانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد
    • کارگاه اورژانس هوایی با حضور دکتر سرور
    • نگرشی نو در برخورد با مصدومین تروما

آزمون سنجش آمادگی جسمانی پرسنل مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد برگزار شد

کارکنان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد توان عملیاتی و آمادگی جسمانی خود را مورد سنجش قرار دادند .

دکتر امین زمانی رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد گفت : با توجه به اهمیت سلامت جسمی در کنار آموزش های عملی و آمادگی بالای پرسنل در ماموریتهای اورژانس ۱۱۵ این آزمون برنامه ریزی و اجرا شد.
    وی افزود : در همین راستا با مساعدت رئیس دانشگاه از ابتدای امسال برای کلیه پایگاههای اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد وسایل و تجهیزات ورزشی خریداری شد و در اختیار پرسنل قرار گرفت.
    مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیزدر این باره گفت : جهت سنجش شاخص ها و فاکتورهای آمادگی جسمانی آزمون های ( پرش جفت – شنا – درازو نشست – کشش بارفیکس – دو سرعت و دو استقامت ) انجام شد.
    دکتر محمودرضا متقی در ادامه افزود : بعد از این آزمون مقدماتی برنامه ورزشی در اختیار پرسنل قرار میگیرد و پس از سه ماه مجدد این آزمون برگزار می شود تا پرسنل توان عملیاتی خود را بسنجند و به استانداردهای لازم برسند .
    یا دآور می شود این آزمون با حضور ۱۴۰ نفر از پرسنل شاغل در اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد در روزهای دوم و سوم و چهارم دی ماه در سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد .

روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد

varzesh