• امروز سه شنبه, 26 شهریور 1398 - Tue 09 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور

روابط عمومی زبان گویای هر سازمانی است

دکتر جواد باذلی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روابط عمومی به عنوان زبان گویای هر سازمانی یاد کرد و گفت: انتشار سریع، دقیق و درست اخبار خوب در توسعه و ترسیم نمای واقعی هر سازمانی بسیار تاثیرگذار است.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس گناباد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی که با حضور مدیران، کارشناسان و رابطان روابط عمومی حوزه‌های مختلف دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: انتشار اخبار و اطلاعات خوب بسیار تاثیرگذار است.

دکتر جواد باذلی افزود: در حالی که خبرهای منفی به سرعت و در برخی از موارد با اغراق‌نمایی منتشر می‌شود، روابط عمومی می‌تواند با انتشار اخبار درست، دقیق و سریع از موفقیت‌ها و دستاوردهای حوزه‌های مختلف موجب افزایش انگیزه پرسنل و تقویت روحیه امید در مردم شود.

وی از روابط عمومی به عنوان زبان گویای هر سازمانی یاد و ابراز کرد: روابط عمومی هر سازمانی زمانی موفق است که بتواند اخبار فعالیت‌ها، دستاوردها و موفقیت‌های آن سازمان را به خوبی به جامعه منتقل کند و از سوی مقابل، انتقادها، پیشنهادها و نظرات مردم و خدمت‌گیرندگان را به مدیران مجموعه انتقال دهد.

دکتر باذلی با بیان اینکه روابط عمومی کمتر از یک معاونت نیست و بخش‌های مختلف در ارتباط با این مجموعه هستند، خاطرنشان کرد: گستردگی کار در دانشگاه و حجم وسیع گیرندگان خدمت هم نقش روابط عمومی را پررنگ‌تر و هم مسئولیت نیروهای روابط عمومی را سنگین‌تر کرده است.

وی با تاکید بر تقویت تعامل با رسانه‌ها، اظهار کرد: اگر روابط عمومی هر سازمانی اطلاعات درست را به مردم و نظرات مردم را به مدیران انتقال دهد، بی‌تردید آن سازمان خیلی راحت‌تر می‌تواند به اهداف خود برسد.

یادآور می‌شود؛ در ابتدای این دیدار مدیر روابط عمومی دانشگاه با بیان این نکته که کار در روابط عمومی، جز با عشق به کار و صبوری شدنی نیست، برخی از دغدغه‌های این حوزه را برشمرد و از حمایت‌های دکتر باذلی و تلاش‌های همکاران حوزه روابط عمومی قدردانی نمود.

در ادامه کارشناسان و رابطان روابط عمومی در سخنان جداگانه ای به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند.