• امروز سه شنبه, 26 شهریور 1398 - Tue 09 17 2019
    • برگزاری اولین سالگرد تاسیس اورژانس هوایی گناباد با حضور اصحاب رسانه
    • جلسه هم اندیشی اولویت های پروازی در منطقه شرق کشور

برگزاری ضیافت افطار گشایی با حضور پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ گناباد به مناسبت ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام و۱۴ام ماه مبارک رمضان ضیافت افطار گشایی با حضور خانوادگی پرسنل اورژانس ۱۱۵ گناباد برگزار شد.

در این مراسم که ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گناباد جناب آقای دکتر جواد باذلی ،مسئول دفتر ریاست دانشگاه،مدیریت حراست دانشگاه و ریاست اورژانس ۱۱۵حضور داشتند بعد از اقامه نماز جماعت بر سر سفره افطار از همکاران پذیرایی بعمل آمد.

در این مراسم که به صورت خودجوش توسط پرسنل اورژانس ۱۱۵برگزار شد، از بازنشستگان و خانواده شهدایی که در اورژانس خدمت میکنند نیز دعوت و تکریم بعمل آمد.

در پایان مراسم آقای دکتر باذلی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران ،از زحمات پرسنل تشکر و قدردانی کردند.

جناب آقای دکتر امین زمانی ریاست اورژانس ۱۱۵ گناباد نیز از حضور ریاست دانشگاه در مراسم تقدیر و از زحمات کلیه پرسنل که تدارک این مراسم معنوی را دیده بودند تشکر و قدردانی نمودند.