• امروز جمعه, 01 آذر 1398 - Fri 11 22 2019
    • تمرین میدانی زلزله در محل یخدان کوثر بیدخت
    • کارگاه دو روزه تخلیه اضطراری و اطفا حریق

در وصف کاروان خادمین اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد

خادمین بی ادعا و سفید پوشی که عاشق حسین (ع) هستند ؛ دلدادگی خادمان گنابادی در خدمت به زائرین سیدالشهدا در مرز مهران ...

قصه خادمین اورژانس ۱۱۵ ، قصه عشقی است که تمام نمی‌شود؛ در نقطه صفر مرزی عده ای داشته‌ ها و نداشته‌ هایشان را فراموش می‌کنند و مشغول خدمت به زائران اربعین حسینی هستند .

این روزها حال و هوای کشور در شهرها و روستاها کربلایی شده و همه می‌خواهند خود را به خیل عظیم عاشقان ابا عبدالله الحسین (ع) برسانند؛ راه کربلا عاشقانه‌ ترین مسیر زندگی است .

این مغناطیس بی‌ بدیل اربعین مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و هر عاشقی قطره‌ ای از این دریا شده تا با تأسی از اهل‌ بیت (ع)، پیام قیام حسین (ع) و صبر زینبی را در بزرگ‌ ترین اجتماع صلح‌ آمیز برای جهانیان به نمایش بگذارند .

و اما عده ای با لباس خدمت هر روز و هر ساعت رسم عاشقی را مرور می‌ کنند و افتخارشان خدمت به زائران امامی است که مصیبتش برای همیشه تازه است .

خداقوت به شما خادمین اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم‌ پزشکی گناباد و خوش به سعادت شما که در لباس سفید خدمت توفیق خادمی به زائر سیدالشهدا (ع) نصیبتان شد .

««« به قلم جعفر کامرانی »»»