48 ساعت پرالتهاب اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد

.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از وقوع 12 فقره حادثه ترافیکی و انتقال 25 مصدوم به مراکز درمانی گناباد و بجستان طی 48 ساعت اخیر اشاره کرد.

محمد حسین اسماعیل زاده دراین باره گفت : از صبح روز 29 اسفند لغایت عصر اولین روز سال 25 مصدوم توسط آمبولانس های اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد منتقل شدند.

وی افزود : بیشترین مصدوم متعلق به حادثه واژگونی یکدستگاه MVM در محور گناباد_قائن بود که پنج مصدوم برجا گذاشت.

اسماعیل زاده گفت : در روز اول فروردین دو ماموریت نیز توسط بالگرد اورژانس هوایی گناباد انجام شد و مصدومین به بیمارستان علامه بهلول گنابادی منتقل شدند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد توصیه کرد رانندگان وسایل نقلیه حتما در رانندگی نکات ایمنی را رعایت کنند تا شاهد اینچنین حوادثی نباشیم.

تاریخ:
1401/01/02