دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با فرماندار بجستان دیدار کرد

.

محمدحسین اسماعیل زاده دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با فرماندار بجستان از همکاری مطلوب فرمانداری با دانشگاه علوم پزشکی در طرح سلامت نوروزی قدردانی کرد.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گفت: یکی از مهمترین برنامه های اورژانس 115 یکپارچه سازی مراکز پیام اورژانس است که امید است با همکاری و حمایت فرمانداری، شورای اسلامی شهر بجستان و سرپرست دانشگاه در سال جدید محقق شود.

اسماعیل زاده همچنین از فرماندار بجستان به دلیل تعامل سازنده با دانشگاه و اورژانس قدردانی کرد.

حیدری فرماندار بجستان نیز به تعامل فرمانداری بجستان با دانشگاه علوم پزشکی در مباحث مربوط به حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش ترددها در محورهای مواصلاتی به بجستان در نوروز آماده هرگونه همکاری در زمینه ارائه خدمت به مسافرین نوروزی هستیم.

در این جلسه معاون فرماندار بجستان و رئیس شورای اسلامی شهر بجستان نیز حضور داشتند و در زمینه ارائه خدمات اورژانس 115 به مردم بجستان و روستاهای این منطقه تبادل نظر کردند.

تاریخ:
1401/01/05