رشد 34 درصدی حوادث ترافیکی نوروز 1401

.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از افزایش حوادث ترافیکی در طی طرح سلامت نوروزی خبر داد.

به گزارش وب‌دا، محمدحسین اسماعیل‌زاده گفت: اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ایام نوروز به شش هزار تماس تلفنی اورژانسی پاسخ داد که منجر به اعزام و انتقال حدود 450 بیمار به بیمارستان شد و برای 430 نفر نیز درمان در محل انجام شد.

دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه با بیان اینکه اورژانس هوایی گناباد در این مدت 11 ماموریت اورژانسی انجام داد، تصریح کرد: امسال علاوه بر استقرار 8 آمبولانس در محورهای پرتردد شهرستان‌های گناباد و بجستان، سه ایستگاه سلامت برای مسافرین نوروزی اختصاص یافته بود که در آنها به بیش از 50 نفر خدمات اورژانسی ارائه شد.

اسماعیل‌زاده به افزایش سوانح ترافیکی نسبت به سال گذشته اشاره کرد و افزود : 58 حادثه ترافیکی در داخل شهر و 106حادثه ترافیکی در جاده‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد به وقوع پیوست که در مجموع منجر به مصدومیت 168 نفر شده است.

وی با بیان اینکه طرح نوروزی اورژانس از 25 اسفند 1400 تا 15 فروردین 1401 با آماده باش کامل اورژانس 115 اجرا شد، خاطرنشان کرد: در تعطیلات نوروز امسال در مقایسه با سال گذشته، تعداد ماموریت‌ها و مصدومان حوادث ترافیکی به ترتیب 34 و 39 درصد رشد داشته است.

تاریخ:
1401/01/20