سومین زایمان موفق توسط کارشناسان اورژانس 115 گناباد در سال 99

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از انجام سومین زایمان در آمبولانس اورژانس 115، از شروع سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس 115 گناباد، دکتر امین زمانی گفت: در ساعت 7:45 دقیقه امروز دوشنبه مورخه 19 خرداد 1399، و به دنبال تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115 گناباد مبنی بر شروع دردهای زایمان مادر باردار 32 ساله ‌ای که توسط وسیله شخصی در حال حرکت به سمت روستای گیسور بود، همکاران کشیک مرکز پیام، ضمن آموزش اقدامات اولیه لازم به همراهیان، بلافاصله نزدیکترین اکیپ اورژانس 115 را به محل مربوطه اعزام کردند.

وی افزود: پس از هماهنگی جهت اعزام بالگرد، مادر باردار به محل پد بالگرد گیسور منتقل شد که با توجه به شروع مراحل زایمان، با انجام اقدامات درمانی توسط تیم فوریت ‌های پزشکی و مامای گیسور، نوزاد در آمبولانس به دنیا آمده و پس از زایمان، نوزاد دختر تازه متولد شده به همراه مادر با حال عمومی مساعد جهت تکمیل مراقبت‌ های درمانی توسط بالگرد اورژانس 115 گناباد به بیمارستان علامه بهلول گنابادی منتقل شدند.

دکتر زمانی خاطرنشان کرد: از شروع سال جاری تاکنون، این زایمان سومین زایمان موفق بوده که توسط کارشناسان اورژانس 115 گناباد در آمبولانس انجام گرفته است.

وی در انتها افزود: توصیه میشود مادران باردار با مراجعه ی به موقع جهت مراقبتهای بارداری، از خطرات احتمالی زایمانهای خارج از مراکز درمانی برای مادر و نوزاد پیشگیری نمایند.

لازم به ذکر است که همکاران کشیک در این ماموریت آقایان نجف ‌زاده و نوریانی از اورژانس 115گیسور، چمنی و حبیب الهی از اورژانس هوایی و خانم مهویدی ‌زاده مامای مرکز خدمات جامع سلامت گیسور بودند.

تاریخ:
1399/03/19