بازهم زایمان موفق دیگر توسط کارشناسان اورژانس 115 گناباد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از انجام زایمان موفق در آمبولانس اورژانس 115 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس 115 گناباد، دکتر امین زمانی گفت: در ساعت 05:30 دقیقه بامداد امروز سه شنبه مورخه 17 تیر 1399، و به دنبال تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115 گناباد مبنی بر شروع دردهای زایمان مادر باردار 32 ساله ای ساکن روستاههای کیبر از توابع خواف که توسط وسیله شخصی در حال حرکت به سمت روستای گیسور بود، همکاران کشیک مرکز پیام ضمن آموزش اقدامات اولیه لازم به همراهیان وی، بلافاصله نزدیکترین اکیپ اورژانس 115 را به محل مربوطه اعزام کردند.
وی افزود: نظر به شروع مراحل زایمان، اقدامات لازم توسط کارشناسان اورژانس 115 انجام شد و مادر و کودک در سلامت کامل منتقل بیمارستان علامه بهلول گناباد شدند.
دکتر زمانی در انتها با بیان اینکه از شروع سال جاری این زایمان چهارمین زایمان موفق بوده که توسط کارشناسان اورژانس 115 گناباد در آمبولانس انجام گرفته است، اضافه کرد: با توجه به اینکه فرایند زایمان نیازمند توجهات خاص مامایی بوده و باید در محیط استریل و با تجهیزات مناسب انجام شود و نظر به محدودیتهای تجهیزات آمبولانسها، به تمام مادران باردار توصیه میشود برای حفظ سلامت خود و نوزاد پیش از شروع دردهای اصلی زایمان سریعا به مراکز درمانی مناسب مراجعه نمایند.
لازم بذکر است که همکاران کشیک در این ماموریت نیز آقایان نجف زاده و نوریانی (اورژانس 115 گیسور) بودند.

تاریخ:
1399/04/17