همکاری متقابل اورژانس 115 گناباد و اورژانس تهران در حوزه آموزش مجازی

.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد از همکاری اورژانس 115 این دانشگاه با مرکز اورژانس تهران در حوزه آموزش مجازی خبر داد.

دکتر امین زمانی در این باره گفت: با پیگیری های مستمر واحد آموزش این مرکز در مشارکت با آموزش سازمان اورژانس کشور و مرکز اورژانس تهران، پرسنل فوریت های پزشکی شاغل در پایگاههای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد می توانند از امکان حضور در کارگاههای مجازی سازمان اورژانس کشور و مرکز اورژانس تهران بهره مند شوند.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور پرسنل در کارگاههای بازآموزی که هرساله در تهران برگزار می شود، این امکان میسر شده تا بطور ماهیانه همکاران بتوانند در کارگاههای آموزش مجازی این مرکز شرکت نمایند.

در ادامه کارشناس آموزش فوریت های پزشکی اورژانس 115 گناباد گفت: یکی از برنامه های مهم آموزش تخصصی در اورژانس 115، ارتقا سطح علمی و مهارتی پرسنل فوریت های پزشکی است که باعث ارتقا کیفی ماموریت های اورژانس خواهد شد و در همین راستا از ابتدای سال جاری پیشنهاد همکاری با مرکز اورژانس تهران ارائه شد تا امکان بهره مندی از کارگاههای مجازی اورژانس که توسط اساتید مجرب سازمان اورژانس کشور تدریس می شود بطور رایگان فراهم شود.

جعفر کامرانی در ادامه ضمن قدردانی از تعامل اداره آموزش سازمان اورژانس کشور و مرکز اورژانس تهران در این زمینه گفت: پرسنل فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با شرکت در این کارگاههای آموزشی مجازی می توانند از امتیاز ساعت آموزشی نیز بهره مند شوند.

تاریخ:
1399/05/15