گام بلند آموزش اورژانس 115 گناباد در راستای ارتقا علمی پرسنل فوریت های پزشکی

.

نشست صمیمانه مسئول واحد آموزش مرکز اورژانس 115 با سوپروایزر بیمارستان علامه بهلول گنابادی صبح امروز در محل مرکز اورژانس گناباد برگزار شد.

در این جلسه سید مسلم مهدوی سوپروایزر بیمارستان علامه بهلول گناباد از امکانات آموزشی و تجهیزات واحد آموزش اورژانس بازدید کرد و پس از آن در راستای تعامل هرچه بهتر در برگزاری کارگاه ‌های مشترک اورژانس و بیمارستان با مسئول آموزش اورژانس گفتگو کرد.

در ادامه جعفر کامرانی مسئول واحد آموزش اورژانس 115 ضمن تقدیر از سوپروایزر آموزشی بیمارستان بابت قبول دعوت در این جلسه خاطرنشان کرد با تعامل و همفکری و استفاده از ظرفیت مدرسین و اعضا هیات علمی در بیمارستان می توانیم گام بلندی در جهت ارتقا علمی پرسنل پیش بیمارستانی و بیمارستانی برداریم.

وی در پایان گفت: واحد آموزش اورژانس 115 گناباد از برگزاری کارگاه ‌های مشترک با بیمارستان استقبال می‌کند و در این زمینه آماده هرگونه همکاری خواهد بود.

یکی از مصوبات این جلسه برگزاری کارگاه مشترک سکته حاد قلبی برای پرسنل پیش بیمارستانی و بیمارستانی در سطح دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود که مقرر شد هماهنگی های آن برای برگزاری در هفته آخر اسفند ماه انجام شود.

تاریخ:
1399/11/14