بیش ‌از 5 هزار تماس با مرکز پیام اورژانس گناباد در نوروز 1400

.

در طرح سلامت نوروزی امسال، بیش‌ از 5 هزار تماس با مرکز پیام اورژانس گناباد برقرار شد.

به گزارش وب‌ دا، رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان این خبر گفت: از ابتدای طرح امداد نوروزی 5500 تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115 گناباد برقرار شد که از این تعداد 704 ماموریت اورژانسی توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی مرکز اورژانس انجام شد.

دکتر امین زمانی با اشاره به انتقال 343 بیمار توسط آمبولانس به مراکز درمانی تصریح کرد: از مجموع ماموریت‌های اورژانس گناباد در طرح سلامت نوروزی، 117 مورد مربوط به حوادث ترافیکی و 356 مورد مربوط به حوادث غیرترافیکی بود.

وی خاطرنشان کرد: در همین مدت پنج ماموریت توسط اورژانس هوایی انجام و مصدومان و بیماران به بیمارستان‌های گناباد و مشهد منتقل شدند.

سرپرست منطقه اورژانس گناباد با بیان اینکه از 25 اسفندماه 1399 تا 13 فروردین امسال، تمامی پایگاه‌های اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آماده باش کامل بودند، گفت: در دو نوبت صبح و عصر، اکیپ‌های عملیاتی اورژانس 115 با استقرار در کنار جاده به ارائه خدمت پرداختند.

حسن مظلوم افزود: بازدیدهای میدانی توسط تیم‌های نظارت مرکز اورژانس در طی طرح سلامت نوروزی از پایگاه‌های اورژانس گناباد و بجستان انجام شد تا خدمات اورژانسی به نحو مطلوب به مددجویان ارائه گردد.

تاریخ:
1400/01/14