با افتتاح پایگاه اورژانس 115 بیلند، تعداد پایگاههای اورژانس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد به 17 پایگاه افزایش یافت.
به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با اشاره به فعالیت 16 پایگاه اورژانس زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی در حوزه تحت پوشش این دانشگاه، از پایگاههای اورژانس به عنوان یکی از ضروری ترین مراکز ارائه خدمات در تمام دنیا یاد کرد و گفت: ایران رتبه ششم دنیا در بروز حوادث و بلایای طبیعی را دارد به طوری که 97 درصد شهرهای کشور ما در مناطق پرخطر و خطرناک از نظر زلزله و بیش از 50 درصد وسعت کشور در معرض خطر سیل قرار دارد.
دکتر جواد باذلی افزود: حوادث ترافیکی نیز متاسفانه یکی از بزرگترین معضلات کشور ما است به گونهای که سالیانه حدود 17 هزار کشته و بالغ بر 350000 مصدوم و معلول داریم و همه اینها دلیلی است بر ضرورت وجود مراکزی که بتوانند با ارائه خدمات فوریتی اورژانس به مصدومین در کوتاهترین زمان ممکن، از مرگ بیمار یا مصدومیت بیشتر وی پیشگیری نمایند.
وی با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه اورژانس و فوریتهای پزشکی، اظهار کرد: در سال 1387 که مسئولیت فوریتهای پزشکیگناباد را گرفتم، با حمایتها و پیگیریهای خوبی که در وزارت انجام شد، در حوزه فوریتهای پزشکی دانشگاه، پیشرفتهای شگرفی حاصل شد.
دکتر باذلی، کسب رتبه نخست کشور توسط اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در شاخص تعداد آمبولانس و تعداد پایگاه اورژانس به جمعیت و کوتاه تر بودن زمان رسیدن بر بالین بیمار نسبت به نرم کشوری را نمونههایی از این دستاوردها و موفقیتها برشمرد و تصریح کرد: همه این شاخصها و موفقیتهای اورژانس زمینی در کنار راهاندازی اولین اورژانس هوایی مجهز به بالگرد اختصاصی BK 117 کشور در گناباد، موجب شده است تا خوشبختانه وضعیت خوب اورژانس 115 مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی گناباد باشد.
وی با ابراز خرسندی از افتتاح یک پایگاه اورژانس دیگر در جهت تسریع ارائه خدمات فوریتی به مردم، گفت: تا پیش از افتتاح این پایگاه، روستاهای سمت شمال جاده سنتو توسط پایگاههای اورژانس امامت و نوقاب پوشش داده میشد که علاوه بر خطراتی که برای همکاران ما در عبور سریع از جاده سنتو به همراه داشت، باعث افزایش زمان رسیدن بر بالین بیمار میشد.
دکتر باذلی با بیان اینکه بیش از 24 هزار نفر جمعیت در سمت شمالی جاده سنتو ساکن هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار و ارائه خدمات سریعتر به مردم، تصمیم بر این شد که این پایگاه در بیلند فعال شود که البته در آینده با راهاندازی فرودگاه و راهآهن، این دو بخش هم تحت پوشش این پایگاه قرار خواهند گرفت.
دکتر باذلی در پایان با قدردانی از تلاش همه دستاندرکاران راهاندازی این پایگاه اورژانس، از پیگیریها و فعالیتهای شورای اسلامی و دهیار بیلند که برای آمادهسازی این پایگاه تلاش زیادی انجام دادند، قدردانی کرد.
نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: خدا را شاکر هستم که به همت دکتر باذلی رئیس دانشگاه و سایر مسئولان محترم، امروز پایگاه اورژانس بیلند افتتاح میشود.
مهندس صفایی با قدردانی از اعضای شورای اسلامی، دهیار و اهالی بیلند که برای راهاندازی این مرکز همکاری کردند، اظهار کرد: این پایگاه اورژانس به مردم هشت روستای بیلند، باغ آسیا، قوژد، عزیزآباد، مند، دلویی، خیبری و نوده گناباد خدمترسانی خواهد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که فرودگاه و راه آهن هم پس از راهاندازی بتوانند از خدمات این پایگاه اورژانس بهره مند شوند.
قربانی فرماندار گناباد هم با تبریک ماه ربیعالاول و افتتاح این پایگاه اورژانس، به نقش مهم فوریتهای پزشکی در نجات جان انسانها اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امروز بخش مجهز مراقبت های ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم به بهرهبرداری رسید که میتواند نقش مهمی در نجات جان انسانها و مصدومان داشته باشد.
پارسا رئیس شورای اسلامی بیلند هم در ابتدای این مراسم با قدردانی از همشهریانی که برای آماده سازی ساختمان این پایگاه همت کردند، از دکتر باذلی رئیس دانشگاه و همکارانشان که برای احداث و راهاندازی این پایگاه اورژانس تلاش کردند، تشکر کرد.