به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی گناباد، اسماعیل زاده گفت: در سال گذشته بیش از دوهزار و 800 مصدوم در کشور بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال آسیب دیدند و با توجه به نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال و ضرورت رعایت رویکردهای فرهنگی و تربیتی در برنامهها و اقدامات مربوط به حفظ و ارتقا سلامت جسمی جامعه و پیشگیری از آسیبهای جانی و خسارات مالی دربین آحاد جامعه بویژه قشر دانش آموز و نوجوان در این شب، جلسات آموزشی و پیشگیری از روزهای قبل با هدف جلو گیری و کاهش پیامدهای حوادث چهارشنبه آخر سال در سطح مدارس شهرستان های گناباد و بجستان آغاز گردید.
مدیرحوادث دانشگاه افزود: در این طرح نکات ایمنی و پیشگیری توسط کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی در سطح مدارس شهرستان گناباد و بجستان و روستاهای تابعه آموزش داده می شود. همچنین در این جلسات ضمن بیان مخاطرات استفاده از مواد منفجره و آسیب های احتمالی، آموزشهای لازم در خصوص کمک های اولیه دانش آموزان ارائه می شود.
وی در ادامه بیان کرد: اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد با 3 پایگاه شهری و 13پایگاه جاده ای، یک پایگاه اورژانس هوایی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و نیز مرکز ارتباطات واحد و یکپارچه به صورت ۲۴ساعته اماده پاسخگویی و ارائه خدمت به هر نوع حادثه احتمالی در سطح شهرستان های گناباد و بجستان می باشد.
اسماعیل زاده در انتها با اشاره به اینکه بیشترین قربانیان در حوادث شب چهارشنبه آخر سال از گروه سنی نوجوانان هستند، خاطرنشان کرد: از مردم، خانواده ها و به ویژه جوانان و نوجوانان درخواست میشود نکات ایمنی را رعایت کرده تا شاهد تکرار مشکلات و حوادث تلخ گذشته نباشیم.