به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵، اسماعیلزاده رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این باره گفت: طی برقراری تماسی مبنی بر گازگرفتگی دو نفر بدنبال روشن بودن ذغال در داخل چادر مسافرتی بلافاصله دو کد عملیاتی از نزدیک ترین پایگاه های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
مدیر حوادث دانشگاه افزود: در حین اعزام آمبولانس ها، کارشناسان مرکز ارتباطات اورژانس گناباد با توجه به تشخیص عدم وجود علایم حیاتی هر دو بیمار بر اساس شرح حال ارائه شده، دستورات تلفنی لازم برای انجام عملیات احیا توسط همراهیان بیماران را آغاز نمودند. در ادامه به محض حضور کارشناسان اورژانس، علمیات احیای پیشرفته در صحنه انجام که با برگشت علایم حیاتی یکی از بیماران همراه شد. این بیمار بلافاصله به نزدیکترین بیمارستان منتقل و سپس با بالگرد اورژانس به بیمارستان علامه بهلول گنابادی انتقال یافت.
وی گفت: مصدوم دوم که مردی حدودا ۴۰ ساله بود علیرغم انجام اقدامات احیا پیشرفته توسط تیم های پزشکی پیش بیمارستانی و بیمارستانی جان خود را از دست داد.
اسماعیل زاده با بیان این نکته که معمولا علایم مسمومیت های منجر به فوت ناشی از گاز مونوکسید کربن بصورت آرام ظاهر میشود گفت: این پدیدار شدن آرام علائم مجال هر گونه واکنش و اقدام را از مصدوم گرفته و بیمار را به تدریج به کام مرگ می کشاند.
وی ضمن توصیه به رعایت نکات ایمنی که بارها از طریق رسانه ها و مسئولین مربوطه اعلام شده است افزود: استفاده از زغال و یا گاز های پیک نیکی در داخل خودرو، چادر های مسافرتی و مکان هایی از قبیل حمام و اتاق های کوچک و بدون دریچه تبادل هوا بسیار خطرناک بوده و می تواند منجر به مسمومیت و مرگ افراد شود.