به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام کرد تعداد مصدومین حوادث چهارشنبهسوری در شهرستان های گناباد و بجستان به ۱۵ نفر رسید. این در حالی است که مجموعاً ۱۷ نفر از ابتدای اسفند تا کنون به علت انفجار مواد محترقه دچار انواع سوختگی و آسیب شدهاند.
در شب گذشته، ۱۵ نفر به بیمارستان های گناباد و بجستان منتقل شدند و دو نفر نیز از ابتدای اسفند ماه در اثر حوادث مشابه آسیب دیدهاند. از این تعداد، دو نفر در تجمعات چهارشنبهسوری دچار آسیبهای دیگری از جمله آسیب به اندام بدنبال سقوط و مسمومیت خوراکی با جوهر نمک شدهاند.
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: کودک ۵ ساله و فرد ۵۷ ساله بترتیب کمترین و بیشترین سن در میان آسیبدیدگان را داشته اند. سوختگی صورت و دست بیشترین محل آسیب بوده و اکثر مصدومین از استفادهکنندگان مواد محترقه بودهاند.
با وجود هشدارهای ایمنی، همچنان شاهد افزایش حوادث و مصدومین در این ایام هستیم که نیازمند توجه ویژه و اقدامات پیشگیرانه بیشتر از سوی مسئولین و شهروندان است.